Mer Om Mig

Varför ”kaosprinsessa”?: Jadu, det är ett gammalt internetnamn för mig och även om jag inte riktigt gillar det, så låter jag bloggadressen vara eftersom det är det namnet som andra känner igen bloggen som.

MBTI-personlighet: INTP

Enneagram: 5w4

Stjärntecken: Stenbock (med månen i Vädur)

Familj: Föräldrar och två storasystrar och en storebror.

Relationsstatus: Dejtar

Könsidentitet: Androgyne

Pronomen: Föredrar  ”den”, är inte så förtjust i ordet hen. Ibland går även han/honom bra.

Sexualitet: Asexuell

Intressen: Oj, det är en del, men främst film, tv-serier, skapande och psykologi, men gillar även exempelvis astrobiologi, historia och litteratur.

Gillar (att): jogga, campa, simma, vara ensam med mina tankar, kolla på stjärnorna, åska, honung, salted caramel latte, tulpaner, doftljus, stenar/mineraler, paj, vara barfota, varma bad, grönt te, reseböcker och mycket annat.

Annonser

5 reaktioner på ”Mer Om Mig

  1. Mark Holm skriver:

    Jag älskar att titta på Horror och SCi-FI, har alltid gjort det och har en stor samling filmer. Mina favvo SCI-FI är 2001 A Space Odyssey och Sunshine samt Red Planet och givetvis Star-Trek. När det gäller skräckfilm så gillar jag typ filmer som Exorcisten, Exorcism of Emily Rose, An American, Haunting och Paranormal Activity-filmerna. Sen älskar jag djur och natur, har två små dvärgkaniner som snart är 11 år som är oskiljaktiga :). Paradiset på jorden har jag upplevt en gång…Thailand…Godaste maten, trevligaste människorna och det underbara havet, älskar att snorkla och fridyka och att sola. Skulle jag bo i Thailand så skulle jag nog kunna plocka bort i princip alla mina mediciner, men men jag kan aldrig flytta dit, har två barn här som jag inte kan flytta ifrån, samt att det är svårt att få jobb i Thailand och att överleva. Thailand är fortfarande fattigt. När jag läser om din personlighet så uppfattas jag som likadan faktiskt, men jag har inte Autism utan Asperger. Är känslomänniska utan dess like! 🙂 Men har svårt att visa dem oftast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s