Rensade skåp och ångest

Nu har jag rensat mina köksskåp.
Slängde ju bara in allt i de olika skåpen när jag flyttade in, men nu är det rensat och varje skåpslucka har fått pictogrambilder med vad skåpet ska innehålla, så förhoppningsvis fortsätter det att hålla sig ordnat.
Fast det är jobbigt att rensa med, inte bara för att det är en hushållssyssla utan för att jag alltid tycker det är jobbigt att slänga saker, även sånt jag inte använder.
Slängde bland annat socker då jag upptäckte att jag haft min påse med 2 kg socker i över tre år (och det var drygt hälften kvar, säger en del om min sockerkonsumtion :P).
Men är iaf stolt över mig själv som gjort detta, men blev ju löjligt trött efteråt😦 Så orkade inte gå och slänga soporna och jag har massor med disk :((Brukar ju träffa Jenny på onsdagar och just denna onsdag skulle vi ha städat, vilket även betyder diska, men hon var på utbildning idag så vi kunde inte träffas denna gång. Synd…

Men detta är inte vad som ger mig ångest.
Utan det som ger mig ångest är att mina föräldrar kommer på söndag kl 13:40.
Visst ska det bli positivt med, men det blir nog lite mer jobbigt än positivt. Vilket mycket beror på att vi ska vara tre stycken i min lilla etta på 22 kvm. Kommer inte kunna dra mig undan och kommer bli väckt flera gånger per natt och inte få sova längre än typ kl 8.
Sen kommer det vara massa prat o tjaffs om mat o träning o vikt osv. För oftast får jag höra att jag äter för lite och tränar för mycket, men om jag vilar och äter då får jag höra att jag måste tänka mig för så jag inte blir tjock osv. Och mamma gnäller mycket om sitt eget utseende med och om hur ful och tjock och värdelös hon är. Inte så kul att höra, och ja jag är uppvuxen med dett. Tro inte fel nu, jag älskar morsan och hon har flera bra sidor men hon kan vara riktigt jobbig med. Sen är ju även jag och mina föräldrar rätt olika i sättet. Och jag hoppas inte mamma och pappa kommer bråka, vilket kan hända. Kommer säkert få höra gnäll om att jag har stökigt och massa sånt med. Huvva!
Men det gäller ju bara en vecka, så det är bara att bita ihop. Får väll terrorisera Gabriel med sms under veckan så jag överlever😉

divider oriental floral

Idag smet jag in en kort stund på Akademibokhandeln (skulle köpa självhäftande bokplast) och där sålde de böckerna som fanns kvar från bokrean till halva reapriset. Och en av böckerna är en jag har tittat på; ”Världskrig Z” av Max Brooks. Den verkar riktigt bra och den kostade bara ca 35 kr ^-^
världskrig z

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s