Min dag som sopgumma

Igår var jag alltså med Dino på hans jobb.
Fick börja senare än Dino, tack o lov.
För han börjar kl 6 och kliver upp vid 3-tiden, nått jag helst inte vill göra.
Så jag mötte honom inne i city vid 7-tiden istället.
Först hämtade vi lite hushållssopor, bla på Vanadisvägen och jag kunde inte komma på varför stället var så bekant. Men nu kan jag det, för det var vid Matteusskolan och det är där Aspie-diskussionsgruppen är 😛

(Jo jag var trött på bilden, men ögonen blev skumma för blixten är så stark med. Visst är jag snygg i varselorange? Lol)

När vi var klara med det åkte vi till Edstippen och tippade soporna och tog 45 min rast (kör- och vilotider) och då åt han lunch. Själv kan jag inte äta nått vid den tiden, särskilt inte mat. Klockan var ungefär 10 då.

(Dino när han kör. Som vanligt får jag honom att le ^^)

När han lagligt fick köra igen så for vi återigen in mot city, men denna gång var det wellpapp vi skulle hämta.
Han hämtade alla kärlen på alla ställen vi var på medan min uppgift var att ”mata” sopbilen. Dvs. tömma kärlen i sopbilen och sen ”komprimera” soporna.
Det låter svårare än vad det var. Man drar en spak åt vänster för att höja ”armen” som håller fast kärlet (och då tippar man ju ur innehållet) och till höger för att sänka ”armen” som håller i kärlet. För att trycka ihop soporna, alltså ”mata” sopbilen, så trycker man på en grön knapp. Svårare än så är det inte, men det var faktiskt kul. Det är oftast roligt att göra något man känner att man klarar av och som faktiskt hjälper någon. För då Dino slapp både hämta/lämna kärlen och mata i soporna så sparade han ca 30-45 min på att jag gjorde den ena uppgiften ^-^

(Varningsskylt vid dörren vid min sida. Den dörren är som en bussdörr och man måste trycka på en knapp för att öppna den. Detta märke var för nödöppningshantaget.)

Fast även om det var kul så är det inget jag skulle orka göra regelbundet.
Har fortfarande ont i nacke och axlar av att jag spände mig mkt, både pga det dåliga medåkarsätet, men även för att jag spände mig för jag koncentrerade mig så.
Hade det inte varit med Dino jag gjort detta hade det aldrig gått då han är den enda jag kan helt slappna av med.
Sov även över hos Dino igår natt (natten innan hade han sovit över hos mig för första gången i min lägenhet) fast det var inte planerat. Somnade redan vid 20-tiden och vaknade bara 4 gånger och klev upp vid strax efter kl 8 i morse 😛
Fast är fortfarande jäkligt trött :$

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s