Sol- och Månehoroskop

Soltecken Stenbock + Måntecken Fisk

Du är mycket medveten om din omvärld, speciellt om människors allvarliga problem och sorger. Du har vad som kan tyckas vara en intuitiv insikt i andra människors liv och hjärtan. Du är moralist och humanist. Du ser samhället i dess helhet och känner varmt för de underprivilegierade. Genom att utveckla denna sympatiserande förståelse kan du gå långt och bli mycket respekterad och älskad. Du är inte intresserad av makt utan snarare av vad du kan göra för att hjälpa. Du är verkligt barmhärtig och opartisk, och föredrar att skänka anonymt. Din godhet kommer aldrig att ropas ut från hustaken – åtminstone inte av dig. Ditt livs tillfredsställelse är personliga, inre och andliga. Den äkta personen och den äkta idén tilltalar dig, inte ytliga påståenden eller glitter som lockar mindre djupsinniga personer. Dessa egenskaper gör dig troligtvis ganska ensam, men de kan också ge dig enastående framgång och personlig tillfredsställelse inom det sociala fältet: medicin, sjukvård, socialvård, polisarbete och undervisning. Du är noggrann och receptiv och kan gå långt genom intellektuella ansträngningar.

Du känner en äkta kärlek till rättvisa och jämställdhet i mänskliga relationer och har förmåga att undvika personliga hänsynstaganden.Din känslighet yttrar sig i sympati och förståelse för andra istället för att göra dig självömkande och bekymrad över dina egna sorger.Du tar så lätt på dig ansvar att du troligtvis blir utnyttjad, men du anser det inte annat än rättvist att du ska ta ansvar.Du har en äkta känsla för noblesse oblige och kommer att befinna dig varhelst det finns något du kan göra för dem som är mindre lyckligt lottade än du själv. Men du måste ändå se upp så att denna läggning inte förleder dig till att gifta dig med någon för att förbättra honom eller henne, för det fungerar aldrig.

Tycker denna profil stämmer rätt bra på mig.
Funderade först på om jag skulle skriva detta eller ej, för jag vill inte folk ska tro att jag tror att jag är bättre än andra eller så. Vilket denna profil kan tolkas som.
Vill du kolla ditt sol- och månehoroskop så finner du det här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s