5 cross dressing/gender bender anime du måste se

Här kommer fem anime serier som innehåller cross dressing/gender bender som du inte får missa (Iaf inte om du gillar denna typ av anime. Folk som gillar BL brukar gilla dessa serier med). Serierna kommer inte i platsordning utan i bokstavsordning (engelskt namn)

Cheeky Angel (Tenshi na Konamaiki)
Megumi räddar livet på en trollkarl och får som tack en magisk bok som ska uppfylla en önskan. Men demonen i boken har andra planer och när Megumi önska att få bli den manligaste av män förvandlas han istället till en tjej. Fyra år senare när Megumi börjar gymnasiet försöker han fortfarande att komma på ett sätt att återigen bli kille, samtidigt som han ska klara det vardagliga gymnasielivet.

Princess Jellyfish (Kuragehime)
Tsukumi är en otaku som älskar maneter. Hon bor med några kompisar i en ”killfri zon” och håller sig borta från alla modemedvetna människor. Men så en dag kommer det en minsann udda ung kvinna dit, som egentligen är en ung man.

Princess Princess
Kouno Tooru har just bytt skola, vilket aldrig är enkelt. Det blir inte enklare när han får veta att det på den pojkskola han just börjat på finns något som kallas ”Princesses”. Unga vackra pojkar som kläs ut som tjejer för att lätta stämningen på skolan, och han har justs valts ut att bli en av de.

Strawberry Eggs (I Me My! Strawberry Eggs)
Hibiki är arbetslös, omotiverad och har otur. Hyresvärden klagar och säger att om han inte betalar hyran snart kommer han att koka hunden. Det finns dock ett jobb på en skola i närheten, men det finns en nackdel… skolan är en tjejskola. Så vad gör en riktig kille då? Jo han klär ut sig till tjej.

To Love-Ru OVA
Lala har uppfunnit en maskin som kan ändra hennes bröststorlek för att fånga Ritos intresse. Men något går väldigt fel och Rito förvandlas till tjej. Förvirrad och chockad lär sig Rito hur det är att leva som tjej och livets upp- och nergångar.

Annonser

2 thoughts on “5 cross dressing/gender bender anime du måste se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s