försökt för hårt igen

Jaha då har man försökt för hårt och för mycket igen.I helgen har jag varit social hela tiden och idag har jag varit på second hand, bibliotek och affären.Jag lär mig aldrig att jag inte kan göra så där mycket efter varandra.Fast egentligen är det ju inte mycket, bara jag som är klen och inte orkar med för mycket folk.Nu är jag deppig, irriterad, suoerkänslig och trött.Det värker i hela kroppen.Blä!!!

Annonser

4 thoughts on “försökt för hårt igen

 1. Emmie _1993_ skriver:

  Sådär känner jag alltid efter en dag i skolan, men nu har jag inte tid med det. Så alla andra får stå ut.

  men det har blivit bättre sen jag träffade flickan.

  Jag tyckte du var bra ändå som tog dig ut. Jag tror att lite är övning ger färdighet, alltså liksom inte fast. och resten är fasta rädslor och ångest som man behöver lära sig hantera, som man inte kan öva upp själv. om du förstår. Starkt iaf. ❤

  • chenjiringu skriver:

   Jag ser det inte som starkt utan mer dumhet. Jag får ju inte direkt ut nått utav det. Eller biblan och det är ju kul men helgen var till 98% jobbig. Jag gör det för att det är vad man ska göra. Det var inte direkt någon ångest med i bilden utan bara det att det är så jobbigt att sortera alla intryck och att vara social och försöka vara normal.
   Att gå ut har jag absolut inga problem med. Jag går ut varje dag, klarar inte av att vara inne en hel dag.

 2. Emmie _1993_ skriver:

  Jag, jag förstår att det är att sortera intrycken som är jobbigt när du är ute. men jag menar att du blir så trött efter, för när jag gör så, för jag är exakt likadan, så får jag ångest över att jag inte kan. att jag inte är som alla andra.

  • chenjiringu skriver:

   Det som ger mig ångest är att göra fel, jag vet att jag inte är som alla andra och att det inte verkar gå att göra så mkt åt det. Enda gången jag kan få ångest över det är när jag inte klarar ålderstypiska saker, som att sköta mitt rum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s